Zordix utökar styrelsen med medgrundare från Creandum och partner från North Alliance

Styrelsen i Zordix kallar till extra bolagsstämma för att välja in nya styrelseledamöter med bakgrund från Creandum och det digitala byrånätverket The North Alliance.

Det snabbväxande spelkoncernen Zordix väljer att i takt med sin tillväxt förstärka styrelsen med Stefan Lindeberg och David Eriksson.

Inför bolagsstämman har Stefan Lindeberg och David Eriksson förvärvat aktier genom bolag.
Stefan Lindebergs innehav uppgår till 35 000 B-aktier genom bolag och David Erikssons innehav uppgår till 14 400 B-aktier genom bolag.

Stefan Lindeberg har en bakgrund bland annat som partner och medgrundare på Creandum efter en tidigare karriär på internationella IT bolag som IBM och Cisco. Fokus idag ligger på investeringar, styrelsearbete och rådgivning i tillväxtbolag. Inom spelområdet har Stefan åtta års erfarenhet som tidigare styrelseledamot i Fatshark, numera majoritetsägt av Tencent, och pågående engagemang i ett flertal andra bolag.

Zordix är ett jättespännande bolag med en attraktiv framtid vilket man visat med de förvärv som genomförts det senaste året. Att få kliva in i styrelsen och dela mina erfarenheter både från tillväxtbolag och den internationella spelplanen Zordix visat att man ska vara delaktig på, ska bli väldigt spännande” säger Stefan Lindeberg.”

David Eriksson är medgrundare och Chief Creative Officer på den digitala designbyrån North Kingdom med kunder såsom EA, Riot, Supercell, Mojang och Lego. David är även Partner i det pan-nordiska byrånätverket The North Alliance.

Jag har känt Matti sen slutet av nittiotalet och för mig har han alltid varit en väldigt duktig och dedikerad spelentreprenör som brinner för det han gör. Att nu få vara med på den här resan som han påbörjade för så många år sedan och kunna bidra med min kunskap och nätverk från de bolag jag jobbar med dagligdags för att ta nästa steg med Zordix ska bli väldigt roligt. ” säger David Eriksson.

Att få med Stefan och David i styrelsen känns jätteroligt och som ett bevis på att vi verkligen gör rätt saker och gör rätt avtryck. De kommer att bidra med värdefull kunskap och erfarenhet som gör att vi tar våra nästa steg med mer tyngd och beslutsamhet. Att jag känner David sen mer än 20 år och att vi har gjort varsin parallell resa här uppe i Västerbotten känns förstås extra roligt.” – Matti Larsson, VD och huvudägare för Zordix.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us