Zordix tillkännager den 18 april som releasedatum för egna IP:t God of Rock tillsammans med en ny gameplay-trailer

Umeå, Sverige (16 december 2022) – Zordix AB (Publ) (Nasdaq: ZORDIX B) meddelade idag tillsammans med Modus Games att God of Rock kommer att öppna sin världsturné den 18 april 2023. Det rytmiska fightingspelet kommer att vara tillgängligt för både PC och konsoler. Deltagarna i helgens Holiday Matsuri-eventet kommer att kunna testa en ny spelbar demo.

Nyheten om spelets releasedatum kom i samband med en helt ny God of Rock’s overview trailer för att visa den unika blandningen av fighting och rytmisk spelupplevelse.

"Vi har ägnat det senaste året åt att bygga ett globalt integrerat underhållningsföretag med en solid pipeline av egna IP-titlar. Vi ser fram emot releasen den 18 april och att visa den roliga och originella spelupplevelsen i God of Rock för deltagarna på Holiday Matsuri i helgen. Det här spelet är ett av de första i vår roadmap med kommande betydelsefulla spelsläpp”, säger Christina Seelye, vd och koncernchef för Zordix.

Deltagare på Holiday Matsuri-eventet i Orlando, Florida kommer att ha möjlighet att testa en helt ny spelbar demo. Holiday Matsuri är ett konvent för anime, gaming, cosplay och popkultur som äger rum i Orlando, Florida.

Möt din motståndare som en av universums största musiktalanger, och med den goda kraften från dina beats så skjuter du dem ut i omloppsbana. Du och din fiende möts öga mot öga som i alla andra fightingspel, men själva fighten kommer nu att drivas av rytmisk spelmekanik. När striderna fortsätter och lifebarerna nöts ner kommer takten att öka. Håll koll på musiken, annars missar dina attacker sitt mål. Tappar du rytmen blir du den första förloraren.

För mer information om God Of Rock och Modus Games, besök www.modusgames.com eller följ @modusgames på Twitter, Facebook, Instagram, och Discord

Om Modus Games
Modus Games är en av de snabbast växande spelutgivarna i världen. De är stolta över att tillhandahålla publiceringstjänster i toppklass till begåvade utvecklare över hela världen. Modus Studios är en fullserviceutvecklingsstudio som stödjer skapare av inspirerad interaktiv underhållning. För ytterligare information, besök www.modusgames.com.

Modus Studios
Modus Studios är ett plattformsoberoende utvecklingsföretag som specialiserat sig på förstapartsspelutveckling och tekniska supporttjänster. Modus Studios utmärker sig i alla vertikaler inom spelutveckling, från att bygga vackra miljöer, övertygande storytelling och engagerande spelupplägg till den tekniska komplexitet som krävs för portning av teknik till marknadens alla spelkonsoler.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us