Zordix släpper spelet Soulstice till PlayStation 5, Xbox Series X|S och PC i höst genom sitt publishingvarumärke Modus Games

Ny gameplay-video har släppts, förbeställningar för fysisk Deluxe Edition är nu tillgängligt.

Walnut Creek, Kalifornien (12 maj, 2022) – Zordix dotterbolag, förläggaren Modus Games visade idag upp en explosiv ny gameplay-video för den kommande actiontiteln Soulstice, som nu är tillgänglig att förbeställa från utvalda återförsäljare inför lanseringen i höst. Den nya combatfokuserade videon visar hur systrarna Briar och Lute arbetar unisont och använder en rad destruktiva vapen och överjordiska krafter för att övervinna sina fiender och rädda staden Ilden.

Se videon här: https://youtu.be/JnpAjn4UwZM

Förbeställningar av den fysiska Deluxe Edition av Soulstice öppnar idag. Deluxe Edition innehåller en omfattande digital konstbok, ett fascinerande digitalt soundtrack och Ashen Blade Item Pack, som är fyllt med kraftfulla s.k. ”consumables” och valuta för att utrusta Briar och Lute med värdefulla resurser för den farliga resan de står inför.

Förbeställ här: https://store.maximumgames.com/products/soulstice

För att ta reda på mer om Soulstice, besök spelets webbplats på www.soulsticegame.com och följ spelutvecklarsidan för Soulstice @ReplyGameStudio på Twitter.

För den senaste informationen om Modus Games fullständiga utbud, besök deras officiella webbplats eller chatta med teamet på deras Discord-server på https://modus.games/discord.

Om Modus Games


Modus Games är en av de snabbast växande spelutgivarna i världen. De är stolta över att tillhandahålla publiceringstjänster i toppklass till begåvade utvecklare över hela världen. Modus Studios är en fullserviceutvecklingsstudio som stödjer skapare av inspirerad interaktiv underhållning. För ytterligare information, besök www.modusgames.com.

Om Reply Game Studios


Reply Game Studios är utvecklingsstudion för Reply Group, ett team av dedikerade proffs som arbetar hårt för att förse spelare med spännande spel i toppklass som har höga produktionsvärden, djupa erfarenheter och engagerande berättelser för PC och nästa generations konsoler. För ytterligare information, besök www.replygamestudios.com.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us