Zordix Racing och Bigben offentliggör nytt spel Overpass™ för release i oktober 2019

Zordix Racing och Bigben gläds åt att idag för första gången avtäcka nya spelet Overpass™, en off-road-simulator där det gäller att besegra naturliga och konstgjorda hinder. Spelet utvecklas av Zordix Racing och Bigben Interactive är spelets förläggare.

Overpass™ låter spelaren kontrollera kraftfulla buggies och fyrhjulingar som kämpar sig fram över extrema hinderbanor och farofylld terräng. Simuleringen som är unik i sin genre pressar spelaren i branta uppförsbackar och testar hur iskall spelaren kan hålla sig när det gäller att skickligt passera genom tekniska hinderbanor i olika vildmarker.

”Det är mycket glädjande att äntligen kunna offentliggöra vårt nya spel Overpass™ ihop med vår förläggare BigBen Interactive. Med det nya spelet Overpass™ sätter vi varumärket Zordix Racing på en helt ny professionell nivå inom avancerad simulering och grafiskt utseende. Vi på Zordix ser fram emot en mycket spännande höst!” – Matti Larsson, VD, Zordix AB (publ)

Den realistiska fysiken i Overpass™ tvingar spelaren att hålla precis kontroll över fart och acceleration för att undvika att tappa greppet och ta sig vidare. För att lyckas behöver spelaren bemästra den tekniska karaktäristiken i officiella reproduktioner av den allra senaste generationen buggies och fyrhjulingar från ikoniska varumärken som Yamaha, Suzuki och Arctic Cat. Differentialspärr, 2- eller 4-hjulsdrivna och olika växellådor: spelaren har fått alla verktyg den kan behöva för att upptäcka vilka fordonsinställningar som passar bäst till just deras körstil i en viss terräng.

Spelets karriärläge låter dig hantera dina buggies och fyrhjulingar så att du kan välja den bästa för varje bana och terrängtyp. I flerspelarläget behöver du känna till och bemästra minsta detalj i varje bana för att kunna posta de bästa tiderna och visa att du är en riktig mästare i off-road racing.

För mer information kring spelet Overpass™ besök vår hemsida: www.zordix.com

och den offentliggjorda trailern av spelet finns att nå via www.youtube.com/zordixab

Overpass™ kommer att vara tillgängligt på PlayStation 4TM, Xbox One, PC och Nintendo Switchoch kommer att släppas i oktober 2019.

Om Zordix Racing

Zordix AB (publ) är ett snabbväxande dataspelsföretag i Umeå, Sverige. En ny etikett Zordix Racing introduceras under 2019 som en del av Zordix innehållandes företagets portfölj av racingspel med terrängfordon. Andra spel som utvecklats av Zordix och finns tillgängliga på marknaden är Aqua Moto Racing Utopia, Snow Moto Racing Freedom, Valet Parking 1989, 1950s Lawn Mower Kids, Real Heroes: Firefighter 3D, Snow Moto Racing 3D och Aqua Moto Racing 3D. Zordix är en licensierad utvecklare och förläggare till Playstation®4, Wii U, 3DS, Switch och Xbox One.  Bolaget Zordix AB (publ) är noterat på Nordic Growth Market MTF. Augment Partners AB, tel. +46 8 505 651 72, är Zordix Mentor. www.zordix.com

Håll dig uppdaterad genom att följa Zordix på sociala media:

https://twitter.com/zordixgames/

https://www.facebook.com/zordixgames/

https://www.instagram.com/zordixgames/

Om Bigben

Bigben är en av de stora spelarna i den digitala underhållningsindustrin med affärsområden inom spel, mobiltelefoner och audio. Bigben är närvarande i hela världen med spel inom genrer som sport, racing, simulatorer, action och äventyr. Med 15 års erfarenhet av distribution och som förläggare av spel till konsoler och PC har företaget styrt en framgångsrik strategi inom spelsektorn där man siktar på att vara ledande inom sitt segment. www.bigben.fr

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us