Zordix Publishing tecknar distributionsavtal med Green Man Gaming

Zordix Publishing (“Zordix” eller “bolaget”) har idag tecknat ett globalt distributionsavtal med e-handelsföretaget Green Man Gaming. Avtalet gäller den globala distributionen av Zordix Publishings titlar i Green Man Gamings spelkatalog.

Green Man Gaming är en ledande butik för e-handel och ett webbaserat community med miljoner spelare. Butiken har en enorm spelkatalog med användare i 195 länder. Zordix Publishing and Green Man Gaming har idag tecknat ett distributionsavtal. Det tecknade avtalet gäller global distribution av spel i Green Man Gamings spelkatalog. Intäktsfördelningen från Green Man Gaming följer branschstandard.

Vi är glada över att att arbeta med Zordix Publishing för att distribuera deras högkvalitativa spel över våra globala spelkanaler. Vi är stolta över att inte bara sätta branschstandarden för intäktsfördelning, utan också över att distribuera kvalitativa titlar till miljoner spelare världen över. ", Ian McGregor, CMO, Green Man Gaming.

Vi är mycket entusiastiska över att inleda ett samarbete med Green Man Gaming. De har länge varit långt fram i ledet när det gäller försäljning av digitala spel och vi ser mycket fram emot att få ut alla våra befintliga och kommande titlar i deras kanaler". – Axel Danielsson, Marknadschef, Zordix.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Matti Larsson, VD, matti@zordix.com, tel. +46 (0)70 654 9541

Kort om Green Man

Greenmangaming.com är en butik för e-handel som också tillhandahåller en community-plattform som erbjuder miljoner spelare en enda destination för allt som har med spel att göra. Butiken har användare i 195 länder och en enorm katalog med digitala spel. Företagets data och IP är kärnan i verksamheten och är det som har drivit det till att bli ledare i branschen sedan det grundades 2009. www.greenmangaming.com

Kort om Zordix

Zordix är en multinationell spelutvecklare och förläggare med huvudkontor i Umeå, vars affärsidé är att utveckla och ge ut spel till konsol och PC på den globala marknaden. Zordix utvecklar och förlägger den populära racing-spelserien Moto Racing™. Spelserien inkluderar vattenskoterspelet Aqua Moto Racing Utopia och snöskoterspelet Snow Moto Racing Freedom. Andra spel som Zordix utvecklat är Valet Parking 1989, 1950s Lawn Mower Kids, Real Heroes Firefighter 3D, Snow Moto Racing 3D, Aqua Moto Racing 3D och Overpass. Zordix Racing utvecklar för närvarande ett nytt projekt med arbetsnamnet Thunder, Dimfrost Studio utvecklar Bramble: The Mountain King, Invictus Games arbetar på ett antal nya projekt varav racingdelen till nästa spel i serien Flåklypa Grand Prix är ett, medan Zordix Publishing förlägger spel utvecklade av mindre studior och hjälper dem lansera sina titlar globalt.

www.zordix.com

Augment Partners AB, info@augment.se, tel +46 8-505 651 73, är Zordix AB (publ):s Mentor.

För mer information om bolaget och investeringar, kontakta ir@zordix.com

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us