Zordix Publishing ingår sampubliceringsavtal med Green Man Gaming

Zordix Publishing (“Zordix” eller “Bolaget”) har idag ingått i ett sampubliceringsavtal med det brittiska bolaget Green Man Gaming. Samarbetet innebär att Green Man Gaming kommer att sampublicera och distribuera PC-versionerna av Dustoff Z och Ponpu tillsammans med Zordix Publishing. Av de genererade intäkterna från försäljningen av PC-versionerna tillfaller 85 procent Zordix.

Green Man Gaming är en ledande butik för e-handel och dessutom ett webbaserat community med miljoner spelare med huvudkontor i London. Butiken har en enorm spelkatalog med användare i 195 länder. Zordix Publishing and Green Man Gaming har idag ingått ett avtal gällande ett samarbete kring de två kommande spelen Dustoff Z och Ponpu. Samarbetet innebär att Green Man Gaming kommer att agera förläggare och distribuera titlarna digitalt på PC, där 15 procent av intäkterna tillfaller Green Man Gaming och 85 procent tillfaller Zordix.

“Vi är glada över att utöka vårt samarbete med Zordix Publishing till att agera co-publisher för titlarna Dustoff Z och Ponpu. Vi är stolta över att kunna använda vårt globala nätverk samt vår expertis för att stödja dessa titlars lanseringsstrategier för att nå miljontals spelare världen över”. – Paul Sulyok, VD och grundare, Green Man Gaming

Vi ser på möjligheten att ingå i det här partnerskapet tillsammans med Green Man Gaming med stor entusiasm. Att få tillgång till deras expertis och kunnande när det kommer till digital distribution av PC-spel kommer verkligen att ta våra kommande lanseringar till en helt ny nivå". – Axel Danielsson, Marknadschef, Zordix.

Dustoff Z och Ponpu planeras att släppas i höst. Bägge titlarna utvecklas till PC, Nintendo Switch, Xbox One samt PlayStation 4.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Matti Larsson, VD, matti@zordix.com, tel. +46 (0)70 654 9541

Kort om Green Man

Greenmangaming.com är en butik för e-handel som också tillhandahåller en community-plattform som erbjuder miljoner spelare en enda destination för allt som har med spel att göra. Butiken har användare i 195 länder och en enorm katalog med digitala spel. Företagets data och IP är kärnan i verksamheten och är det som har drivit det till att bli ledare i branschen sedan det grundades 2009. www.greenmangaming.com

Kort om Zordix

Zordix är en multinationell spelutvecklare och förläggare med huvudkontor i Umeå, vars affärsidé är att utveckla och ge ut spel till konsol och PC på den globala marknaden. Zordix utvecklar och förlägger den populära racing-spelserien Moto Racing™. Spelserien inkluderar vattenskoterspelet Aqua Moto Racing Utopia och snöskoterspelet Snow Moto Racing Freedom. Andra spel som Zordix utvecklat är Valet Parking 1989, 1950s Lawn Mower Kids, Real Heroes Firefighter 3D, Snow Moto Racing 3D, Aqua Moto Racing 3D och Overpass. Zordix Racing utvecklar för närvarande ett nytt projekt med arbetsnamnet Thunder, Dimfrost Studio utvecklar Bramble: The Mountain King, Invictus Games arbetar på ett antal nya projekt varav racingdelen till nästa spel i serien Flåklypa Grand Prix är ett, medan Zordix Publishing förlägger spel utvecklade av mindre studior och hjälper dem lansera sina titlar globalt.

www.zordix.com

Augment Partners AB, info@augment.se, tel +46 8-505 651 73, är Zordix AB (publ):s Mentor.

För mer information om bolaget och investeringar, kontakta ir@zordix.com

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us