Zordix lanserar Super Animal Royale Säsong 6 till över åtta miljoner globala spelare

Umeå, Sweden (December 13, 2022) – Zordix AB (Publ)s (Nasdaq: ZORDIX B) förläggare, Modus Games tillsammans med Pixile Studios lanserade idag den sjätte säsongen av Super Animal Royale. Dagens lansering innehåller också en jul-special som rullar fram till 3 januari.

Det globalt populära spelet Super Animal Royale, en free-to-play top-down multiplayer battle royale för upp till 64 spelare, fick sin sjätte säsong idag. Nu har över åtta miljoner spelare fått tillgång till en ny äventyrlig och kampfylld säsong.

“Liveservicespel är ett uttalat tillväxtområde för Zordix eftersom det genererar en konsekvent intäktsbas och skapar en naturlig kontaktyta med vår spel-community. Sedan lanseringen i Early Access har vi sett en 78% ökning i ARPPU, vilket visar högre intäktsnivåer per spelare då vi skapar nya spelupplevelser och sätt för spelarna att engagera sig för varje ny säsong,” säger Christina Seelye, vd och koncernchef för Zordix.

Super Animal Royale Säsong 6 är fullspäckad med nya karaktärer som kan hoppa fallskärm in i ruinerna av en förfallen safaripark för att slåss in till döden. För att skapa en mer konsekvent spelupplevelse har även en ny netcode implementerats. Den nya Season 6 Super Animal Royale trailern är tillgänglig från och med idag.

Utforska de senaste detaljerna om Super Animal Royale genom att besöka AnimalRoyale.com, gå med i Super Animal Royale Discord server eller följ spelutvecklingen på Twitter (@AnimalRoyale).

För den senaste informationen om Modus Games fullständiga sortiment, besök dess officiella websida eller chatta med teamet på deras Discord server.

Om Modus Games
Modus Games är en av de snabbast växande spelförläggarna i världen. De är stolta över att tillhandahålla publiceringstjänster i toppklass till begåvade utvecklare över hela världen. Modus Studios är en fullserviceutvecklingsstudio som stödjer skapare av inspirerad interaktiv underhållning. För ytterligare information, besök www.modusgames.com.

Om Pixile Studios
Pixile grundades 2011 för att skapa online multiplayer-spel för nya spelare att uppleva direkt, men djupa nog för att locka till återbesök. Teamet består av fjorton medarbetare som är spridda över Nordamerika, Europa och Asien, och förenas av kärlek till spel, absurd humor och djur. Trots sitt fokus på multiplayer-spel engagerar sig studion i intressant storytelling och unika spelvärldar för flertalet medier och plattformar som i deras animerade YouTube-serie Super Animal Royale Tonight. Besök pixilestudios.com för mer information.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us