Zordix IP “Bramble: The Mountain King” nu tillgängligt på PlayStation® Demo Fest

Umeå, Sweden (December 9, 2022) – Zordix AB (Publ)’s (Nasdaq: ZORDIX B) Zordix-förläggaren Merge Games och den svenska spelutvecklaren Dimfrost Studios är glada över att tillkännage att det kommande skräckinspirerade, dystra äventyret ‘Bramble: The Mountain King’ har släppt Näcken's Pond demo på PlayStation®5 som en del av PlayStation's Demo Festival.

Demon lanserades ursprungligen på Steam och fick ett enormt stöd från innehållsskapare som gjorde Bramble till det mest trendande spelet på YouTube under hela Halloween-helgen.

”Att vara ett av de fyra första utvalda spelen till PlayStation® Demo Fest sätter "Bramble: The Mountain King" i rampljuset, vilket är välförtjänt. Genom denna demo får spelare möjligheten att se en av våra första releaser från roadmappen som ett integrerat bolag”, säger Christina Seelye, VD och koncernchef för Zordix.

"Bramble: The Mountain King" kommer att släppas 2023 på PC, PlayStation®5, Xbox X|S och Nintendo Switch. Spelet bygger på nordiska myter och mystiska varelser från våra unika folksagor som berättar en mörk historia om en pojkes mod i en olycksbådande värld på en känslomässig resa.

Den Dansande Dåren är en varelse som föddes ur en tragedi baserad på förödmjukelse och hämnd. Den första Bramble Origins trailern utforskar karaktären även känd som Näcken och ger spelarna en inblick i vilken typ av varelse som väntar i det senaste demot. Där kan spelare lära sig mer om mannen som blev ett monster och nu gömmer sig under det mörka vattnet i skogen. Se Bramble Origins: Story of the Näcken’.

"Bramble: The Mountain King" är ett spel under utveckling av Dimfrost Studio som kommer att ges ut av Merge Games. Spelet i sin helhet är planerat att släppas 2023 på både PC och konsoler. Gamingfans kan wishlista på Steam nu.

Håll dig uppdaterad om "Bramble: The Mountain King", genom att följa spelet på Twitter, Instagram, och gilla oss på Facebook eller gå med i Discord.

Ytterligare information om "Bramble: The Mountain Kings" finns i Presskittet.

Om Merge Games
Merge Games är en global utgivare, utvecklare och distributör av videospel som har sitt huvudkontor i Manchester, Storbritannien. Företaget publicerar och distribuerar spel över hela världen för PC, konsoler och streamingplattformar, inklusive spel som Dead Cells, Streets of Rage 4, Spirit of the North, Cloudpunk, Aragami och Alex Kidd in Miracle World DX. Merge utvecklar även internt sitt eget överlevnadsspel, Smalland. 2021 förvärvades Merge Games av Zordix AB (publ). Mer information finns på www.mergegames.com

Om Dimfrost Studio
Dimfrost Studio består av ett team begåvade utvecklare som har sitt säte i Norrköping, Sverige. Det som började som en dröm om att designa spel med passion och syfte blev verklighet 2017 när teamet släppte sin första titel, och sedan dess har studion tredubblats i storlek. 2020 förvärvades Dimfrost av Zordix AB (publ) som för närvarande arbetar med det atmosfäriska äventyrsspelet "Bramble: The Mountain King". Med fokus på uppslukande berättelser och surrealistiska miljöer är Dimfrost Studios syfte att skapa minnesvärda upplevelser inom videospelskonsten.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us