Maximum Entertainment Logo

Zordix Group utser Jacob Felländer till Head of Investor Relations

Jacob Felländer tillträder den nya tjänsten som Head of Investor Relations från och med den 1 augusti 2022.

Jacob Felländer kommer tidigare från Sweco Group, Europas ledande arkitektur- och teknikkonsult, där han tillbringat de senaste fyra åren som Digital Communications Manager. På Zordix ansvarar han för att forma bolagets globala kommunikationsstrategi gentemot investerare och börsen. Han kommer att arbeta i nära samarbete med Zordix ledningsgrupp för att leda och genomföra Zordix globala kommunikations- och Investor Relationsstrategi.

Innan Sweco Group arbetade Jacob flera år som Managementkonsult på Accenture och FTI Consulting. Han har en examen i Public Relations och Investor Relations från New York University.

"Jag är glad att kunna tillkännage Jacob Felländer i denna nya roll som Head of Investor Relations här på Zordix och välkomnar honom till teamet. Hans erfarenhet av Investor Relations, börsbolag och kompetens inom digital transformation gör honom till en viktig tillgång för Zordix och den riktning som företaget rör sig gentemot, säger Christina Seelye, vd och koncernchef för Zordix Group.

"Att tacka ja till Zordix Group var en självklarhet för mig när möjligheten erbjöds. Det snabba tempot inom spelindustrin och Zordix globala fotavtryck passar mig perfekt. Med studios och kontor runt om i världen med nya spel som utvecklas och släpps hela tiden är det en spännande tid att vara med på resan,” säger Jacob Felländer, Head of Investor Relations.

SUBSCRIBE

to our newsletter

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us