Zordix förstärker ledningsgruppen med spelveteranen och styrelseledamoten Stefan Lampinen

Stefan Lampinen, styrelseledamot i Zordix, tar rollen som Vice VD i syfte att stärka organisationen i samband med den tillväxtresa bolaget har påbörjat.

Stefan Lampinen är en pionjär inom det svenska spelundret och kommer med erfarenhet från en rad tunga uppdrag där han bland annat var Vice President för Electronic Arts och låg bakom lanseringarna av Harry Potter- och FIFA-spelen. Stefan blev senare rekryterad till Microsoft med uppdraget att lansera Xbox 360-konsolen i Europa.

Stefans specialitet och styrka är att lyckas få organisationer välfungerande och lönsamma vilket han visat gång på gång i de uppdrag han åtagit sig. Stefan har även suttit i Mojangs advisory board, bolaget bakom spelsuccén Minecraft som senare köptes upp av Microsoft.

”Jag fick frågan av Matti att ta rollen som Vice VD just på grund av min erfarenhet att skapa tillväxt och lönsamhet i organisationer.

Jag är imponerad av vår produktportfölj och vad teamet har åstadkommit hittills gör att jag ser med tillförsikt på den extremt spännande resan som nu är på väg att ta fart. Mitt primära fokus kommer att ligga på att vi bygger en organisation anpassad för snabb internationell expansion.” –Stefan Lampinen.

”Stefan är mer eller mindre en legendar inom spelbranschen och att få ta del av hans erfarenheter och nätverk på daglig basis kommer att vara otroligt starkt för Zordix som bolag, men också roligt och lärorikt för oss i teamet. Jag är väldigt glad att Stefan tackade ja när jag frågade honom om han ville växla upp sin roll hos oss i takt med vår globala expansion.” –Matti Larsson, VD Zordix

Stefan Lampinen kommer att fortsätta som styrelseledamot i Zordix parallellt med rollen som Vice VD.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us