Zordix förläggare Modus Games offentliggör att egna IP:t Them’s Fightin’ Herds släpps för PlayStation, Xbox och Nintendo Switch i höst

Förbeställningar är nu tillgängliga av fysiska Deluxe console editions, med ett nyligen offentliggjort Season 1 Pass på väg för samtliga plattformar.

Walnut Creek, Kalifornien (25 maj 2022) – Zordix dotterbolag Modus Games meddelande idag att indiehiten och 2D fighting-spelet Thems FightinHerds, utvecklat av Zordix studio Mane6, kommer till PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S och Nintendo Switch i höst. Nyheten avslöjades tillsammans med en ny trailer som visar en flock med djärva djur som levererar förödande kombinationer: https://youtu.be/92rTB2wyPPo

Utöver detta offentliggörande, avslöjade Modus Games idag att mer innehåll är på väg i form av ett Season 1 Pass med fyra helt nya DLC fighters, nivåer och kosmetiska artiklar. Season 1 Pass kommer att ingå i Deluxe Edition eller som en separat digital uppgradering när det släpps senare i år för PC och konsol. Förbeställ den fysiska versionen som släpps i höst från Maximum Games Store nu: https://eu-store.maximumgames.com/products/thems-fightin-herds-deluxe-edition

Thems FightinHerds, som för närvarande är tillgängligt på Steam, är ett 2D fighting-spel med fyra knappar med en rollista av karaktärer designade Lauren Faust (producent och utvecklare av My Little Pony: Friendship is Magic skapare, regissör och utvecklare för Super Best Friends Forever). För ytterligare information om Thems FightinHerds och Modus Games, besök www.modusgames.com eller följ @modusgames på Twitter, Facebook, Instagram och Discord.


Om Modus Games
Modus Games är en av de snabbast växande spelutgivarna i världen. De är stolta över att tillhandahålla publiceringstjänster i toppklass till begåvade utvecklare över hela världen. Modus Studios är en fullserviceutvecklingsstudio som stödjer skapare av inspirerad interaktiv underhållning. För ytterligare information, besök www.modusgames.com.
 
Om Mane6
Mane6 grundades av några vänner med stora ambitioner och har upprätthållit sin höga standard inom indie fighting-spelgenren i över 10 år. Med ett obevekligt engagemang för kvalitet och kompromisslös kärlek till animation, utnyttjar denna grupp av erfarna utvecklare sina talanger till fullo och håller sig i framkanten av vad som är möjligt inom genren. Ta reda på mer på www.mane6.com.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us