Zordix AB (publ): Anställd under utredning för insiderhandel

Zordix AB (publ) (Nasdaq: ZORDIX B) (”Bolaget”) har idag fått information om att en anställd i Bolaget utreds för insiderhandel. Bolaget kommer att samarbeta fullt ut med Ekobrottsmyndigheten i utredningen.

Ingen annan anställd i bolaget och ingen styrelseledamot är misstänkt för någon inblandning och bolaget är inte heller misstänkt för något brott eller fel.

Bolaget och dess verksamhet har inte påverkats och kommer inte att påverkas av händelsen och företagets ledning är fast besluten att leverera på den strategi som presenterades för marknaden förra månaden.

Företaget kommer att tillhandahålla mer information om nya fakta blir tillgänglig.

Om Zordix
Zordix AB (publ) är holdingbolaget för Maximum Entertainment.
Besök Zordix på www.zordix.com.

Om Maximum Entertainment
Maximum Entertainment är ett globalt underhållningsbolag dedikerat till att skapa högkvalitativa upplevelser som spänner över hela värdekedjan av dataspel, inklusive utveckling, publicering, transmedia, försäljning och operations. Maximum Entertainment erbjuder samarbetsresurser till sina partners, genom inhouse-förlag som är Maximum Games, Modus Games, Merge Games och Just For Games, samt genom dess utvecklingsavdelning, Modus Studios. Med över 300 titlar i sin katalog, har Maximum Entertainment samarbeten med de främsta kreatörerna och franchiserna runt om i världen för att leverera magi åt spelaren inom alla. Maximum Entertainment har kontor världen över, sysselsätter mer än 200 medarbetare och är ett varumärke som tillhör Zordix AB (publ). Besök Maximum Entertainment på www.maximument.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Lindeberg, Styrelseordförande
E-post: stefan.lindeberg@zordix.com | Tel: +46 70 884 24 45

Christina Seelye, VD och koncernchef
E-post: cseelye@maximument.com | Tel: +46 8 490 094 98

Thierry Bonnefoi, Interim CFO
E-post: tbonnefoi@maximument.com | Tel: +46 8 490 094 98

För mer information om bolaget och investeringar, kontakta ir@maximument.com.

Certified Adviser
Augment Partners AB, info@augment.se, tel +46 (0) 8 604 22 55, är Zordix AB (publ):s Certified Adviser.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us