Super Animal Royale lanserar säsong 8 när det älskade Battle Royale-spelet når tio miljoner spelare

Stockholm, Sverige (11 juli 2023) – Zordix AB (publ) (Nasdaq: ZORDIX B) Maximum Entertainment meddelade idag att Super Animal Royale officiellt har passerat en betydande milstolpe med 10 miljoner unika spelare och firar detta med sin största säsongsuppdatering hittills. Säsong 8 kommer med Super Sea Land-kartexpansionen och spelets första helt akvatiska Super Animals: Super Fish och Super Dolphins.

Trailer Länk: https://youtu.be/57SH2zKUx20

Super Sea Land-kartuppdateringen ger tre nya intressanta platser att utforska: Super Animal Bay Aquarium, Sea Land Nautitorium amfiteater och restaurangen Sea Legs, ansluten med permanenta ziplines för spelaren att åka. Med tio miljoner unika användare och en växande community, fortsätter Super Animal Royale att imponera på nya och återkommande spelare med en uppsjö av färsk kosmetika, funktioner, karaktärer, vapen och kartplatser.

"Den regelbundna frekvensen av nytt och engagerande innehåll i Super Animal Royale har fått spelarna att plocka upp denna unika djurbaserade battle royale månad efter månad, år efter år", säger Christina Seelye, VD för Maximum Entertainment. "Det här spelet är ett utmärkt exempel på en framgångsrik live service-modell som samlat på sig två miljoner nya spelare bara under de senaste sex månaderna."

Det är Super Summer Royale på ön fram till den 1 augusti: samla frukt att byta in mot 8 nya exklusiva belöningar och 17 uppfriskande äldre föremål från tidigare år. Närstridsmekaniken har reviderats med nya animationer och en tre-strike-sekvens som kulminerar i en slutlig attack med bredare räckvidd. Säsong 8 Starter Pack DLC innehåller den nya Super Cartoon Fennec Fox-rasen, Cartoon Suspenders, närstridsvapnet Ink Nib Pen och 600 SAW-biljetter och är tillgängligt fram till slutet av säsongen. Allt detta och mycket mer väntar spelare i säsong 8, nu tillgänglig.

Utforska de senaste detaljerna om Super Animal Royale genom att besöka AnimalRoyale.com, gå med i Super Animal Royale Discord-servern eller följa spelet på Twitter (@AnimalRoyale).
 
För de senaste detaljerna om Modus Games fullständiga sortiment, besök dess officiella webbplats eller chatta med teamet på deras Discord-server.


Om Modus Games
Modus Games är en global videospelutgivare som fokuserar på att ge den högsta nivån av publiceringstjänster till de bästa utvecklarna runt om i världen. Med huvudkontor i San Francisco Bay Area utnyttjar Modus sina expansiva resurser och globala infrastruktur för att erbjuda friktionsfria partnerskap som stöper om traditionella konventioner och omdefinierar förhållandet mellan studio och utgivare. Som ett av de snabbast växande förlagen i AA-utrymmet har Modus levererat anmärkningsvärda titlar som Trine 4: The Nightmare Prince, Cris Tales, Super Animal Royale och Soulstice. Modus Games är en del av Maximum Entertainment. Besök Modus på www.modusgames.com.

 
Om Pixile Studios
Pixile grundades 2011 för att skapa online multiplayer-spel för nya spelare att uppleva direkt, men djupa nog för att locka till återbesök. Teamet består av fjorton medarbetare som är spridda över Nordamerika, Europa och Asien, och förenas av kärlek till spel, absurd humor och djur. Trots sitt fokus på multiplayer-spel engagerar sig studion i intressant storytelling och unika spelvärldar för flertalet medier och plattformar som i deras animerade YouTube-serie Super Animal Royale Tonight. Besök pixilestudios.com för mer information.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us