Strategy Shootern Wild Bastards Lanseras på Alla Större Plattformar den 12 september

Stockholm, Sverige (5 juni 2024) — Maximum Entertainment AB (Nasdaq: MAXENT B) meddelade att den taktiska FPS-titeln Wild Bastards från Maximum Entertainment och utvecklaren Blue Manchu kommer att lanseras på PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S och Nintendo Switch den 12 september.

"Wild Bastards är ett av våra mest efterlängtade spel, och vi kan inte vänta på att fansen ska få upptäcka dess blandning av strategi och action på alla större plattformar den 12 september", säger Christina Seelye, VD för Maximum Entertainment. "Den kommande releasen bevisar ytterligare att 2024 är året då Maximum Entertainments integration verkligen börjar bära frukt, när vi levererar våra tidigare tillkännagivna titlar och fortsätter att växa vår katalog."

Trailern för release-datumet visar en glimt av de laglösa som spelarna kommer att hantera när de navigerar i kosmos. Varje karaktär har sin egen unika uppsättning färdigheter att kurera, tillsammans med relationer med de andra karaktärerna som spelarna måste hantera.

Se trailern för release-datumet här: https://www.youtube.com/watch?v=MH7TH0cxcak

Spelare kan lägga till spelet på sin önskelista på Steam idag och spela den nya demon för att få en smak av äventyret under Steam Next Fest som börjar nästa måndag: https://store.steampowered.com/app/1660840/Wild_Bastards/

För de senaste uppdateringarna om Wild Bastards, följ @MaximumEntmt och @BlueManchuGames på X och besök http://www.wildbastards.com/.
  
Om Blue Manchu
Blue Manchu grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Canberra, Australien, och deras anrika team av erfarna utvecklare delar ett uppdrag att bygga genresammanslagande originaltitlar integrerade med strategiska element. Blue Manchu är känt för sitt hyllade FPS-strategispel Void Bastards och Card Hunter, ett samlarkortspel som är en hyllning till retrorollspel, och utvecklar för närvarande det intergalaktiska taktiska FPS-spelet Wild Bastards.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us