Spelet Aqua Moto Racing Utopia – expansion i samarbete med världsmästare – releasedatum och officiell trailer släpps

Världsmästare blir TV-spelskaraktär! Den svenska spelutvecklaren Zordix avslöjar idag releasedatumet samt en officiell trailer för den nya expansionen av vattenskoterspelet Aqua Moto Racing Utopia. Expansionen sker i samarbete med Emma-Nellie Örtendahl, regerande flerfaldig världsmästare i AquaBike. AquaBike är en sport där man kör kraftfulla vattenskotrar runt bojar och tävlar om att komma först i mål.

Nu blir Emma-Nellie TV-spelskaraktär och frontfigur i expansionen Emma-Nellie Challenge. Samarbetet inleddes genom Zordix intresse för sporten.

Se den nya trailern för expansionen:

https://www.youtube.com/watch?v=RtuB2CxIM_E

Matti Larsson – VD, Zordix AB

“Vi älskar motorsport och har under långt tid följt och studerat många racingsporter, däribland vattenskoter. Självklart har vi haft koll och hejat på det svenska stjärnskottet Emma-Nellie. Vi kontaktade henne och är jätteglada över den positiva responsen och vårt samarbete.”

Aqua Moto Racing Utopia är känt för att vara det mest realistiska vattenskoterspelet som hittills släppts. I spelet kan spelare köra ett häpnadsväckande antal vattenskotrar, hela 44 olika modeller finns tillgängliga att köra på över 55 skräddarsydda banorna i olika exotiska miljöer. Utöver spelets stora mästerskapsserier kan spelare överträffa varandra i multiplayer, både lokalt och online. I spelet finns även fyra underhållande partyspel för hela familjen att spela med och mot varandra.  

Så här säger Emma-Nellie om samarbetet:

Emma-Nellie Örtendahl

“Det är superhäftigt och jag är stolt att få äran att vara en del i detta projekt, för att ställa sporten i fokus och ge alla spelare en roligt och intensiv upplevelse! Härligt att Zordix hört av sig och tagit tag i detta, som bevisar att de är ett drivet företag som lyfter fram människorna i sporten.”

Emma-Nellie Challenge släpps den 26:e november 2018 till plattformarna Playstation 4, Xbox One och PC Steam.

Bolaget Zordix AB (publ) är dessutom aktuellt med en notering på Nordic Growth Market MTF. Första dagen för handel är planerad till 23:e november.

Följ Zordix på social media:

https://twitter.com/zordixgames/

https://www.facebook.com/zordixgames/

https://www.instagram.com/zordixgames/

Om Emma-Nellie Örtendahl

Emma-Nellie Örtendahl är regerande tvåfaldig världsmästare i AquaBike med förstaplaceringar både 2016 och 2017. Hon började tävla 2010 och har sedan dess snabbt klättrat i rankerna bland världseliten. Hon tävlar för närvarande i AquaBike världsmästerskapen 2018 och siktar mot ännu en vinst.

https://www.instagram.com/emmannellie/

https://www.facebook.com/emmanellie98/

https://twitter.com/emmannellie/

Om Zordix

Zordix utvecklar och förlägger den populära racing-spelserien Moto Racing™. Spelserien inkluderar vattenskoterspelet Aqua Moto Racing Utopia och snöskoterspelet Snow Moto Racing Freedom. Andra spel som Zordix utvecklat är Valet Parking 1989, 1950s Lawn Mower Kids, Real Heroes Firefighter 3D, Snow Moto Racing 3D, och Aqua Moto Racing 3D. Zordix arbetar för närvarande på ett ej ännu tillkännagivet spel.

www.zordix.com

https://www.youtube.com/user/zordixab

Kontaktinformation:

VD Matti Larsson, matti@zordix.com, 070 – 6549 541.

För mer information om bolaget och investeringar, kontakta ir@zordix.com

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us