Maximum Entertainment Logo

Maximum Entertainment utser Deborah Bellangé till ny CFO och meddelar förändringar i ledningsgruppen

Stockholm, Sverige (26 juni 2023) – Zordix AB (publ) (Nasdaq: ZORDIX B) Maximum Entertainment utser Deborah Bellangé till Chief Financial Officer och medlem i ledningsgruppen med omedelbar verkan. Tillförordnad CFO Thierry Bonnefoi kommer att tillträda befattningen som Chief Operating Officer och förbli medlem i företagets ledningsgrupp.

Deborah tar med sig över 20 års erfarenhet av finansiellt ledarskap inom internationell media, underhållning och tech. Tidigare var hon CFO för Focus Home Interactive (nu Focus Home Entertainment), där hon ledde företagets tillväxt både före och efter dess börsintroduktion. Senast har Deborah tjänstgjort som CFO för IT-tjänsteföretaget Groupe Exaprobe.

Thierry Bonnefoi, som har varit tillförordnad CFO sedan februari i år, kommer att tillträda befattningen som Chief Operating Officer och leda företagets arbete inom M&A, juridik och Business Intelligence. Thierry kommer att vara kvar som medlem i ledningsgruppen.

"Jag är mycket glad över dagens tillkännagivande och utnämningen av Deborah som CFO för Maximum Entertainment. Hon har den ideala profilen, erfarenheten och energin som vi har sökt, och jag ser fram emot att bygga Maximum Entertainment vidare tillsammans med henne i ledningsgruppen. Deborahs branschkunskap och operativa kompetens kommer att vara mycket värdefull för integrationen av detta företag och genomförandet av vår roadmap", säger Christina Seelye, VD och koncernchef för Maximum Entertainment.

Efter detta tillkännagivande kommer ledningsgruppen för Maximum Entertainment att bestå av:

  • Christina Seelye, VD och koncernchef
  • Deborah Bellangé, CFO
  • Thierry Bonnefoi, COO
  • Ludvig Lindberg, vice VD och Chief of Staff

"Efter en kortare frånvaro från branschen är jag glad att vara tillbaka i spelindustrin och särskilt entusiastisk över att ansluta till det vinnande teamet på Maximum Entertainment. Jag tror att deras pågående insatser för integration och tydliga fokus på en roadmap av både eget IP och tredjepartstitlar är exakt vad som krävs för att nå framgång!", säger Deborah Bellangé, nytillträdd CFO för Maximum Entertainment.

SUBSCRIBE

to our newsletter

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us