Maximum Entertainment Lanserar Sagolik Actionäventyrstitel: Afterimage

Umeå, Sverige (25 april 2023) – Zordix AB (publ) (Nasdaq: ZORDIX B) Maximum Entertainment tillsammans med Modus Games och i samarbete med Aurogon Shanghai tillkännager lanseringen av det handritade, fantastiska actionäventyret Afterimage. Spelare kan idag fördjupa sig i denna 2D action-äventyrstitel på PC och konsoler, slåss mot skräckinjagande fiender och bygga upp en unik karaktär i detta Metroidvania-inspirerade spel.

Afterimage kombinerar sin vackra, handritade estetik med djupa RPG-element och en Metroidvania-liknande värld för att utmana spelare att utforska och korsa Engardins land samtidigt som de steg för steg bygger upp sin unika karaktär. Utforska farliga miljöer, besegra utmanande bossar och avslöja hemligheterna som håller ihop Engardin och dess unika invånare. Afterimage är tillgängligt nu på: https://afterimagegame.com

"Afterimage är en av de mest efterlängtade lanseringarna i april i år och är för närvarande ett av spelen på Steams topp 100 önskelista. Att samarbeta med den begåvade studion Aurogon Shanghai har varit en fantastisk upplevelse och vi är stolta över att presentera detta mycket eleganta och kreativa spel till spelare idag”, säger Christina Seelye, VD och koncernchef för Maximum Entertainment.

Aurogon Shanghai är ett dotterbolag till den berömda tv-spelsutvecklaren Wangyuan Shengtang i Shanghai, Kina, känt för Gujian-serien som sålt miljontals exemplar över hela världen. Se Afterimages estetiska, vackra och snabba combat i en helt ny lanseringstrailer: https://youtu.be/YqIO9LUqNdk

Engardins icke-linjära värld låter spelare utforska i sin egen takt. Med över 200 utrustningsdelar att samla på, sex olika vapenklasser att bemästra och med möjligheten att tjäna talangpoäng för att senare investera i flera olika färdigheter, låter Afterimage spelare ta kontroll över sitt eget äventyr.

För mer information om Afterimage och Modus Games, besök www.modusgames.com eller följ @modusgames på Twitter, Facebook, Instagram och Discord

Om Modus Games
Modus Games är en global videospelsförläggare vilket fokuserar på att tillhandahålla den högsta nivån av förlagstjänster åt de bästa utvecklarna runt om i världen. Modus har sitt huvudkontor i San Francisco Bay Area och nyttjar sina expansiva resurser och globala infrastruktur för att erbjuda partnerskap som transformerar de traditionella konventionerna och omdefinierar förhållandet mellan studio och utgivare. Som ett av de snabbast växande förlagen inom AA-området har Modus levererat anmärkningsvärda titlar som Trine 4: The Nightmare Prince, Cris Tales, Super Animal Royale och Soulstice. Modus Games är en del av Maximum Entertainment. Besök Modus på www.modusgames.com.

Om Aurogon Shanghai
Aurogon Shanghai grundades 2007 och är en videospelsutvecklare med huvudkontor i Shanghai, Kina, ett dotterbolag till Wangyuan Shengtang. Det är känt för Swords of Legends-serien. Afterimage-teamet är ett litet indieteam från Aurogon Shanghai, bildat av Metroidvania-älskare, passionerade retrospelare och anime- och filmfanatiker.

Om Maximum Entertainment
Maximum Entertainment är ett globalt underhållningsbolag dedikerat till att skapa högkvalitativa upplevelser som spänner över hela värdekedjan av dataspel, inklusive utveckling, publicering, transmedia, försäljning och operations. Maximum Entertainment erbjuder samarbetsresurser till sina partners, genom inhouse-förlag som är Maximum Games, Modus Games, Merge Games och Just For Games, samt genom dess utvecklingsavdelning, Modus Studios. Med över 300 titlar i sin katalog, har Maximum Entertainment samarbeten med de främsta kreatörerna och franchiserna runt om i världen för att leverera magi åt spelaren inom alla. Maximum Entertainment har kontor världen över, sysselsätter mer än 200 medarbetare och är ett varumärke som tillhör Zordix AB (publ). Besök Maximum Entertainment på www.maximument.com.

Om Zordix
Zordix AB (publ) är holdingbolaget för Maximum Entertainment. Besök Zordix på www.zordix.com.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us