Maximum Entertainment Lanserar Egna IP:t God Of Rock

Umeå, Sverige (18 april 2023) – Zordix AB (publ) (Nasdaq: ZORDIX B) lanserar idag tillsammans med Modus Studios och Modus Games det egna IP:t och rytmiska fightingspelet, God of Rock. Ett 2D-fighting- och multiplayerspel där varje kombination av fighter och arenor bjuder på en unik musikupplevelse.

“Vi strävar efter att fängsla spelare med God of Rock i detta eleganta, mycket animerade och unika spel som utvecklats av vårt eget Modusteam. Spelet i sig är ett roligt, tävlingsinriktat och komplext fightingspel som utmanar spelare att bygga dynamiska combos i kombination med att träffa rätt ton tillsammans med musik och rytm”, säger Christina Seelye, VD och koncernchef för Maximum Entertainment.

Dagens spelsläpp firades med en ny lanseringstrailer som visar upp God of Rocks originella karaktärer, kraftfulla musikaliska låtar och utmanande spel: https://youtu.be/WEKPpdYyIy0

Oavsett om ljudvågorna exploderar i din motståndares ansikte eller helt enkelt spränger dina högtalare, kan du vara säker på att spelet alltid bjuder på ett party. Köp God of Rock nu på https://godofrockgame.com

Möt din motståndare som en av universums största musiktalanger, och med den goda kraften från dina beats så skjuter du dem ut i omloppsbana. Du och din fiende möts öga mot öga som i alla andra fightingspel, men själva fighten kommer nu att drivas av rytmisk spelmekanik. När striderna fortsätter och lifebarerna nöts ner kommer takten att öka. Håll koll på musiken, annars missar dina attacker sitt mål. Tappar du rytmen blir du den första förloraren.

För mer information om God Of Rock och Modus Games, besök www.modusgames.com eller följ @modusgames på TwitterFacebookInstagram, och Discord

God of Rock är nu tillgängligt på PlayStation® 4/5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch and PC.

Om Modus Studios
Modus Studios är utvecklingsavdelningen inom Maximum Entertainment som består av duktiga kreatörer och utvecklare som skapar original IP:n i världsklass. Från USA till Brasilien till Ungern och vidare, Modus Studios specialiserar sig på starka fightingspel, sportsimuleringar och dynamiska äventyr berättade genom uppslukande storytelling och engagerande spel. Modus Studios är en del av Maximum Entertainment. Besök Modus Studios på https://maximument.com/studios/.

Om Modus Games
Modus Games är en global videospelsförläggare vilket fokuserar på att tillhandahålla den högsta nivån av förlagstjänster åt de bästa utvecklarna runt om i världen. Modus har sitt huvudkontor i San Francisco Bay Area och nyttjar sina expansiva resurser och globala infrastruktur för att erbjuda partnerskap som transformerar de traditionella konventionerna och omdefinierar förhållandet mellan studio och utgivare. Som ett av de snabbast växande förlagen inom AA-området har Modus levererat anmärkningsvärda titlar som Trine 4: The Nightmare Prince, Cris Tales, Super Animal Royale och Soulstice. Modus Games är en del av Maximum Entertainment. Besök Modus på www.modusgames.com.

Om Maximum Entertainment
Maximum Entertainment är ett globalt underhållningsbolag dedikerat till att skapa högkvalitativa upplevelser som spänner över hela värdekedjan av dataspel, inklusive utveckling, publicering, transmedia, försäljning och operations. Maximum Entertainment erbjuder samarbetsresurser till sina partners, genom inhouse-förlag som är Maximum Games, Modus Games, Merge Games och Just For Games, samt genom dess utvecklingsavdelning, Modus Studios. Med över 300 titlar i sin katalog, har Maximum Entertainment samarbeten med de främsta kreatörerna och franchiserna runt om i världen för att leverera magi åt spelaren inom alla. Maximum Entertainment har kontor världen över, sysselsätter mer än 200 medarbetare och är ett varumärke som tillhör Zordix AB (publ). Besök Maximum Entertainment på www.maximument.com.

Om Zordix
Zordix AB (publ) är holdingbolaget för Maximum Entertainment. Besök Zordix på www.zordix.com.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us