Indie Narrative-äventyret Until Then Tillgängligt idag

Stockholm, Sverige (25 juni 2024) – Maximum Entertainment AB (Nasdaq: MAXENT B) tillkännagav idag lanseringen av det efterlängtade äventyrsspelet Until Then, tillgängligt nu på PlayStation 5 och PC.

"Både gaming-communityn och media har uttryckt en stark iver att upptäcka Until Then, och vi är mycket glada över att dela det med dem idag med en release på PlayStation 5 och PC", säger Christina Seelye, VD för Maximum Entertainment. "Den senaste lanseringen är ytterligare en milstolpe i att leverera vår pipeline för 2024 och stärka en ständigt växande katalog av olika titlar."

Until Then är ett sidscrollande, filmiskt äventyrsspel som berättar en märklig och spännande historia om nyfikna gymnasieelever som lever i en splittrad tillvaro. Spelet låter spelare utforska och navigera i olika vardagliga miljöer inspirerade av verkliga platser i Filippinerna. 

Se den senaste trailern här: https://youtu.be/OBrL9PZXXkU

För mer information om Maximum Entertainment, besök: www.maximument.com.

NEWSLETTER SIGN-UP

Get information on new releases and latest news in your inbox!

By filling in this form, you agree to receive information about the offers, news and events of MAXIMUM ENTERTAINMENT by e-mail or text messages. For more information please refer to our Privacy Policy.

LET'S GET SOCIAL!

Follow Us